Acciona_CGV


FORAT 1

És una de les principals corporacions empresarials espanyoles, líder en la promoció i gestió d’infraestructures (construcció, industrial, aigua i serveis) i energies renovables. Cotitza en el selectiu índex borsari Ibex-35. volutpat.

Anar a la web

MasSalagros-LogoWeb-02

FORAT 2

L’hotel Mas Salagros Ecoresort & Aire Ancient Baths és el primer Ecoresort d’Espanya que és membre de Bio Hotels, la principal associació d’hotels ecològics d’Europa. Aquest apassionant resort obert tot l’any es localitza a tan sols 20 minuts de Barcelona. L’hotel Mas Salagros Ecoresort & Aire Ancient Baths posa a la seva disposició les seves instal·lacions a Vallromanes, al costat de Barcelona, on podrà oblidar-se de l’estrès del dia a dia i delectar d’una relaxant aventura en plena natura.

Anar a la web

dibar-cafe


FORAT 3

Cafè torrat natural d’origen 100% aràbic.
Una selecció de cafès aràbics, conreats en altituds d’entre 1.000 i 2.000 metres i considerats cafès fins. Cafès amb poca cafeïna, exquisida aroma, poc cos i un toc just d’acidesa per ressaltar les seves qualitats. El conjunt és un cafè de sabor intens, encaramel·lat, dolç i molt aromàtic.

Anar a la web

Engel-&-Voelkers


FORAT 4

Amb més de 40 anys d’història, Engel & Völkers és l’inmobiliaria alemana lider en la intermediació d’inmobles d’alt standing en tot el mon. Destaca per tenir una xarxa internacional de 800 localitzacions en més de 30 països. Al Vallès Oriental, l’agència ofereix uns serveis professionals i personalitzats, tant en la valoració com en el lloguer i venta de propietats.

Anar a la web

oligrafic


FORAT 6

Oligràfic Global Print és una empresa especialitzada a oferir serveis integrals d’impressió, tant en offset, flexo o com en tecnologia digital. Disseny gràfic i web, impressió global, assessorament gràfic, manipulats i enquadernació.

Anar a la web

Logo Lleal20201


FORAT 7

Lleal, S.A. es dedica a desenvolupar la tecnologia més avançada destinada a la indústria de procediment. Som una companyia que tenim per objectiu ser el referent nacional i internacional en la fabricació d’equips i instal·lacions per al sector farmacèutic, cosmètic, alimentari, de pintures, ceràmica i química en general.

Anar a la web

mb-motors


FORAT 8

MB Motors, Concessionari i Taller Oficial de Mercedes-Benz, amb més de 20 anys d’experiència és un referent del sector al Vallès Oriental, Maresme i Barcelona. Venda de turismes nous, d’ocasió i km. 0, departament vehicle d’ocasió multimarca, taller per a turismes i furgonetes, assegurances i finançament, venda de recanvis, boutique i accessoris. Disposem de 4 centres a la província de Barcelona: Granollers, Cabrera de Mar, Badalona, Barcelona C / Bolívia, 12.

Anar a la web

damm fundacio


FORAT 10

La Fundació Damm té com a objectiu principal el desenvolupament, protecció i promoció d’activitats esportives, destacant el futbol base. També fomenta activitats culturals, artístiques i socials; totes aquells que contribueixin al desenvolupament integral de la persona.

Anar a la web

LOGO ESTRELLA DAMM300


FORAT 11

Estrella Damm s’elabora utilitzant la recepta original de 1876, combinant el sabor de la malta de cebada, de l’arròs i del llúpol, 100% ingredients naturals i elaborats per agricultors mediterranis. Amb una malteria pròpia, una llevadura única i un procés de fermentació especial, s’aconsegueix el gust únic i mediterrani d’ Estrella Damm.

Anar a la web

logo


FORAT 12

DriverCarsBcn es dedica a la importació, comercialització i post-venda de vehicles nous i semi nous de primeres marques com Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche o Ferrari entre altres. La seva extensa experiència en el sector de l’automoció els permet oferir un servei d’acord amb la necessitat dels seus clients sense perdre els estàndards de qualitat que els distingeixen.

Anar a la web


FORAT 13

Mastercold abasta la sencera gamma de serveis relacionats amb les instal·lacions i el manteniment. No perdi temps i energies contractant i coordinant a múltiples professionals: som un interlocutor que li ofereix un servei integral, sempre adequat a les seves necessitats ens avalen més de 25 anys d’activitat.

Anar a la web

zoom


hoyo 15

En Zoom Sport somos filmmakers y aficionados del deporte. Somos los creadores de documentales como “Take the Ball Pass the Ball” sobre el Barça de Guardiola, docuseries como “El Presidente” con Ronaldo Nazário de protagonista y videos corporativos con grandes marcas como PUMA, FIFA, Andrés Iniesta o Golf Barcelona.

Anar a la web

valles motor 300


FORAT 16

Des de 1985 a Valles Motor II posen a disposición dels seus clients unes amplies instalacions de més de 3000 metres cuadrats on trobaràn tots els vehicles de la gama Fiat i gaudiràn de tots els serveis Postventa per al seu adecuat manteniment: recambis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

El seu interès per a la satisfacció dels seus clients els ha portat a obrir un nou servei: un concessionàri virtual en el que es pot accedir amb ells des de cualsevol lloc i sense sortir de casa.

Anar a la web

veri300


FORAT 17

L’aigua Veri mana espontàniament a 1235 metres d’altitud dels Pirineus. Es filtra a través de formacions rocoses que l’enriqueixen de minerals i oligoelements. És per això que l’any 1969 va ser declarada mineromedicinal; recomanada per a dietes baixes en sodi i per a la preparació d’aliments infantils.

Anar a la web

transnatur 300x300


FORAT 18

Grupo Transnatur és una empresa de transport internacional, familiar i independent fundada el 1979 amb 14 delegacions pròpies a Espanya i Portugal. La seu central és a Barcelona i compta amb més de 600 empleats a tota l´organització.

Anar a la web

X