CasaClub

La Casa Club anomenada com Torre Taverna és una senyorial mansió, edificada per l’egregi Olegario D’Ardena Taberner Montornès, Comte de Darnius, sobre l’antic “Castell Vell dels Montornés”, que va ser destruït durant la Guerra de Successió, que va donar la corona d’Espanya a Felip V de Borbó.

A la façana principal una inscripció gravada en pedra “VETUS HOC CASTRUM SIVE DOMS ANTIQUA 1,718”, ens permet fixar la data de l’edificació de la casa.

En la seva façana com a motiu ornamental, hi ha sis retaules de 2,60 per 1,50, fets de ceràmica, a l’estil Lluís XIV de principis del segle XVIII. Aquests sis quadres, se suposa per la numeració que porten, havien d’estar integrats en una col·lecció de vint, que envoltaven la casa donant-li una especial prestància.

El 1968 les obres de restauració i ampliació de la Casa Palau, van ser dirigides pel cap de Ornato de l’Excm. Ajuntament de Barcelona Sr. Ros de Ramis, que va aconseguir un perfecte i harmoniós conjunt, que avui alberga les instal·lacions del Club de Golf Vallromanes.

Restaurant i snack bar

El Club compta amb el Restaurant Torre Tavernera que es caracteritza per una cuina mediterrània i que compta amb un menú diari i una carta fixa.

Disposa d’un restaurant amb una capacitat per 90 persones i dos salons per celebrar banquets i esdeveniments amb una capacitat de 300 persones aproximadament.

A més també disposa d’un Snack Bar on pots anar a prendre alguna cosa abans o després d’un partit de golf.

Una altra zona a destacar és el Forat 19, que és una terrassa que es troba a la part exterior, al costat de la botiga i de recepció, on es poden prendre un còctel o una beguda freda per quan fa bon temps.

Sala de jocs i TV

La sala es troba ubicada a la primera planta, al costat de l’Snack Bar. Es tracta d’una sala amb sofàs i televisió on els nostres socis veuen tot tipus d’esports, especialment canal de golf i els grans esdeveniments esportius.

També hi ha una altra sala més petita amb diverses taules on els socis poden jugar a les cartes o als escacs.

Club infantil

El Club Infantil ofereix un espai lúdic en el qual els socis més petits i els seus convidats poden divertir-se i començar a aficionar-se al món del golf acompanyats d’un equip de monitors. Els grans poden jugar a golf mentre els més petits aprenen, fan amics, es diverteixen i comencen a descobrir per ells mateixos l’atractiu de jugar a golf al costat de nens de la seva mateixa edat.

L’àrea disposa d’una sala de jocs, una sala de manualitats i descans, i un espai de tobogans i piscina de boles.

Vestuaris

Els vestidors tant de Dames com de Cavallers es troben situats al hall d’entrada als mateixos molt a prop de recepció.

Tots dos vestidors tenen un accés per poder dirigir-se a les zones de piscina, tennis i pàdel.

Els vestidors de dames es componen de 240 armaris de lloguer per a sòcies, un armari de caixa forta amb deu compartiments amb clau d’ús personal per a la sòcia sense cap cost, dutxes, lavabos, bàscula de pes, sauna, una zona per guardar les sabates i lloguer de tovalloles.

Els vestidors de cavallers, tenen 504 armaris de lloguer per a socis, lavabos, dutxes, lloguer de tovalloles, bàscula de pes, armari de caixa forta amb 10 compartiments amb clau d’ús personal per al soci sense cap cost, sauna, dutxa, i zona amb compartiments per guardar les sabates de socis que tenen armaris a lloguer.

Botiga pro-shop

El club disposa d’una botiga pro-shop que està situada al costat de recepció.

La marca que porta la botiga és Depique que té una àmplia experiència i posa a l’abast dels jugadors del nostre club una gran varietat de roba i material golfístic de qualitat. També es lloguen pals de golf per a visitants.

CAMP DEPràctiques

El camp de pràctiques està situat a 150 metres de la Casa-Club i a 50 metres del putting-green, tee de l’1 i tee del 10. En ell hi ha tres plataformes per poder practicar sobre gespa natural. En els dies de pluja existeix un cobert per poder practicar sobre catifes artificials.

El jugador podrà practicar des dels cops curts, mitjans i llargs dirigits cap a uns greens on hi ha situades unes banderes i unes plaques de distància com a referència de 50, 100, 150 i 200 metres. En el mateix camp de pràctiques hi ha una zona específica per a pràctiques de búnquer a un green adequat per a tal fi.

El soci trobarà la màquina dispensadora amb més de 7.000 boles que podrà anar amb fitxes o bé amb targetes magnètiques. Existeix un iglú d’aigua per recuperar forces als moments de necessitat, totalment gratuït per als nostres socis. Per a tot el manteniment del mateix tenim una persona a la cura minuciosa dels detalls com:

  • Un vehicle totalment equipat específicament per recollir boles
  • Bancs per a descans.
  • Cendrers per a fumadors.
  • Recipients d’aigua per a la neteja de pals.
  • Unes varetes que subjecten la tovallola i un raspall per a la neteja de pals.
  • Unes marques de tees per separar la distància d’on ha de practicar cada jugador.

PUTTINGGreen

El putting-green es troba situat entre els tees de l’1 i 10 i a escassament 100 metres de la casa-club i a uns 50 metres del camp de practiques.

El putting-green ampli i amb dues plataformes té 18 forats per practicar el putt.

Hi ha una zona àmplia on actualment es pot practicar el aproach curt a green.

Piscina

El Club té una piscina que mesura 35 metres de distància (gairebé mesures olímpiques) amb una profunditat a la part més baixa de 1,20 metres i la part més profunda de 2,50 metres.

Per a això tenim una depuradora que durant tot l’any a través del nostre personal de manteniment la cuida de tal forma que tant el clor, el PH i un neteja-fons automàtic que realitza la neteja de sòl i parets estigui en perfecte estat tot l’any.

La temporada d’obertura de la piscina per al seu ús és des del 15 de juny al 15 de septiembre.

El club està obligat a tenir una empresa externa per al control, seguiment, registre de llibres per el ús de la mateixa d’acord amb la llei que estableix en piscina tant públiques com a privades.

Durant el període d’utilització de piscina, els nostres socis tindran un socorrista per la vigilància obligada del mateix, a més dels flotadors homologats, farmaciola, etc.

En ella els nostres socis tindran zones enjardinades amb reg per aspersió i unes hamaques per al descans i poder prendre el sol en una de les zones més boniques amb un entorn de frondós bosc.

Està totalment prohibit l’ús de tovallola del club a la piscina.

Pista de tennis i pàdel

Estan situades molt a prop de la piscina d’adults i per al seu accés a elles des dels vestidors es troben escassament a 100 metres.

La pista de pàdel que es troba enganxada a la pista de tennis fa que els nostres socis a més, puguin practicar aquest esport que cada vegada, té més seguidors entre els nostres socis.

Aquesta pista ofereix il·luminació per poder practicar en hores nocturnes.

Des de la seva inauguració s’ha aconseguit crear un ambient distès i agradable perquè els nostres socis s’ho passin fenomenal practicant aquests 2 bells esports

Servei esdeveniments

El Club de Golf Vallromanes compta amb unes instal·lacions perfectes per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment; tant personal com professional.

Sent el Club de Golf més proper de Barcelona, amb salons privats amb capacitat de 10 fins a 300 persones i vistes al Camp de Golf el fan com a millor opció per organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment on es podrà gaudir tant de les qualitats del Club com de qualsevol sala d’esdeveniments.

X